kepsarmedegettryck.se

För den som tränar eller motionerar är en keps ett utmärkt sällskap i spåret eller på planen. Om du sitter i styrelsen för en förening eller ett lag, kan en keps med eget tryck vara det som lyfter laget och teamet. Tänk att möta någon som har din förenings namn på huvudet när du springer i skogen! Om ditt företag har ett korpen-lag är det också roligt med en egen keps som markerar var personalen hör hemma. Dina motspelare blir imponerade över hur mycket ni satsar på laget, utan att det behöver kosta särskilt mycket. Tänk på att kepsen inte behöver begränsas till ditt företagsnamn – du kan använda företagets eller föreningens initialer för att göra en keps i amerikansk baseballstil, eller ett roligt budskap eller bild som livar upp och ger energi under träningen.

Det ser coolt ut när man tänkt till lite i utformningen. Företagets eller föreningens namn kan också placeras diskret på baksidan av kepsen för att göra kepsen mer lättanvänd i olika situationer. Kepsen kan kombineras med en matchande vattenflaska eller termosmugg för att ytterligare öka genomslaget av ert budskap. En snygg och attraktiv keps kan också användas som pris i en tävling, eller delas ut till framgångsrika tränare eller lagmedlemmar.

Genom att designa er egen keps sätter ni laget på kartan på ett helt annat sätt än när lagen bara markeras med band – kepsen kan ju också gärna användas utanför träningen och kan på så sätt locka fler medlemmar till laget. Detta bygger också lagandan och teamkänslan, och den personligt utformade kepsen som är unik för er blir en del av ert varumärke och visar hur seriösa och målmedvetna ni är. Den skyddar också medlemmarna från sol och från grus och annat som kan smutsa ner huvudet. En keps är enkel och billig, men kan göra underverk för framgången för ett lag.