kepsarmedegettryck.se

Vi på kepsar med eget tryck är dedikerade till att ge dig all information du behöver när du ska bestämma dig för om du ska ha en keps med eget tryck, hur den ska vara utformad och vilka färger och stil du ska använda. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder välja keps med eget tryck eller brodyr och vet vilka fällor man brukar kunna falla i. För dig som för första gången beställer keps med eget tryck är det viktigt att tänka igenom utformningen så du får vad du förväntar dig och inte blir besviken senare. Olika färger samspelar på olika sätt och budskapet kanske inte uppfattas som du förväntar dig.

Brodyr eller tryck är bra vid olika tillfällen och kepsen bör ha olika design beroende på om den ska användas på sommaren eller på vintern. Det är viktigt att veta vilken målgrupp du har med kepsarna – är det kunder, anställda eller deltagare? Vilka åldrar har de och vad har de för bakgrund? Sedan bör du testa din idé på några personer ur den målgruppen och kanske också några i deras närhet, för att vara säker på att budskapet blir som du tänkt. Ibland kan man också göra en testbeställning, eller beställa ett mindre antal, så att man vet att det blir som man vill ha det.

En professionell leverantör kommer hjälpa dig varje steg på vägen och också varna om de ser några risker i beställningen eller designen. Räkna med ett par veckors leveranstid, så hamnar du inte i tidsnöd om du behöver ha kepsarna till ett speciellt datum. Det är klokt att beställa från en etablerad och välkänd leverantör så minskar risken för att du blir besviken på beställningen. En keps med tryck kan verkligen lyfta din idé, ditt företag eller din organisation, så tveka inte att utforma din egen personliga keps!