kepsarmedegettryck.se

T&S reklam levererar profilkläder med tryck i hög kvalitet och till bra pris. Den som vill marknadsföra sitt företag eller förening vänder sig med fördel till T&S reklam för bästa service.

Kepsen som klädesplagg har funnits sedan 1800-talet, men går aldrig ur tiden. Den är lätt att ha med sig, blir liten hopvikt, men har samtidigt den bästa marknadsföringsplatsen av alla – på bärarens huvud. Kepsen tar lite plats i garderoben, och det är lätt att stapla flera på varandra. Många använder kepsar som ett sätt att hålla reda på lag eller skolklasser, så man vet vilken klass som är vilken. Man kan till och med använda den i simhallen för att hålla reda på sina elever – kepsen är ju ofta överst! Dessutom skyddar den mot solen om man badar utomhus. En keps kan vara tryckt eller broderad, och finns i många olika färger och modeller.

Det är viktigt att tänka på kepsens användningsområde – ska den användas på sommar eller vinter, ska personen som bär den vara stilla eller kommer de att röra sig och bli svettiga? Färgerna kan anpassas efter företagets logotyp, eller så kanske man vill ha en särskild färg vid ett specifikt tillfälle. Trycket kan vara både bild och text, och om man tänker igenom så att budskapet är attraktivt är det mer troligt att kepsen bärs länge. Det är viktigt att diskutera kepsens utformning med företagets marknadsavdelning så det stämmer med policy och budskap, men det är också klokt att testa budskapet på några individer ur målgruppen innan det går till tryck så man inte tänkt fel någonstans. Dock kan ett roligt budskap ibland göra kepsen ännu mer attraktiv, men det kanske inte blir på det sätt man tänkt sig när produkten beställdes.

Går man igenom detta innan produkten beställs är chansen hög att det blir en perfekt utökning av företagets marknadsföring och något även mottagaren kommer ha glädje av länge!