kepsarmedegettryck.se

Sitter ni med er marknadsföringsbudget och funderar på hur ni ska marknadsföra ert företag? Då vill vi slå ett slag för kepsar med logga på. Keps är en modeaccessoar som är här för att stanna. Den har funnit länge redan, se på gubbkepsen som dök upp redan under 1300-talet. 

Sätter man sin logga på en keps så synns den, det vill vi lova. Kepsen sitter högst upp och alla kan tydligt se den när de möter bäraren av kepsen. Din logga blir det första man ser och är det dessutom en snygg keps så kommer den uppskattas och bäras mycket.

Keps till event

Ska ni medverka eller anordna ett event och vill ge besökarna något så de kan minnas er. En keps är lite mer ovanligt att dela ut än exempelvis pennor eller en t-shirt. Ni kommer då att sticka ut ifall det är fler medverkande företag. Har ni beställt kepsar med tryck som är snygga att bära kommer mottagaren att uppskatta din gåva och inte tänka på den som en reklamgrej. 

Keps funkar även bra på ett guerilla event där ni står på stan eller liknande och delar ut dem. 

Sommargåva, julgåva etc...

Vill ni visa er uppskattning till era anställda genom att ge dem en gåva till semestern, jul eller vid den årliga konferrensen. Då är kepsen ett bra alternativ. Ni kan kosta på er att göra kepsarna av bra kvalitet och en snygg modell som uppskattas av de flesta. Har ni en snapback modell kan den justeras för att passa alla olika storlekar.